Best of Bowie spelar David Bowies musik och låtar, från olika epoker och genrer. Ett bländande coverband som verkligen ger oss en upplevelse av att vara nära originalet.

Tributebandet Best of Bowie med bas i Köpenhamn, har genom årens lopp  spelat David Bowie’s låtar för en begeistrad och entusiastisk publik i Skandinavien och Tyskland, som gång på gång blir överraskad över att man kan få en så komplett upplevelse av att vara så nära originalet. Best of Bowie spelar Bowies musik & låtar, från alla olika epoker och genrer, med stor kärlek ödmjukhet och respekt.

Efter utgivelsen av det fantastiskt kritikerrosade David Bowie-album, ”Blackstar”och Bowie’s oväntade död, bara ett par dygn senare, blev en hel värld av musikälskare påminda om, hur mycket Bowie har betytt, och vad tidlös och betydelsefull hans musik är.

Efter nyheten om Bowie’s bortgång började telefonen att ringa oavbrutet hos tribute bandet Best of Bowie. Bandet har spelat och radat upp spelningar årligt sedan starten, och efterfrågan på Bowie,har ökat betraktligt efter hans död. Efter en fulltecknad turnékalender 2016, har efterfrågan på Bowies musik fortsatt på samma nivå 2017…

Musikmagasinet GAFFA DK recension Best of Bowie:
Här har vi ett bländande coverband. Sångaren Michael Saxe Bjørn får ett naturligt fokus, för här är det han ”som är” Bowie – eller något, som liknar. Det bliver gjort så fint, några gånger nästan nedtonat, med djup respekt för materialet. Emellanåt  kan ett par stängda ögon bedra –  ”¨är det inte….?”
OBS! Ingen Bowie imitation eller lookalike

Fakta:

Dag: Lördag 4/8-2018
Insläpp: 18.00
Konserten startar: 19.00
Mat & dryck: Finns att köpa på området

Missa inte detta!