The Real Rock’n’Roll Party -3/8

The Playtones

 

The Playtones var vinnare i dansbandskampen på SVT 2009 då bandet över en natt gick från att vara ett okänt band till att vara det hetaste i sin genre. De medverkade även i Melodifestivalen 2011. När bandet släppte debutalbumet ”Rock´n Roll Dance Party” sålde det guld efter en dag.

The Refeshments

I tre decennier har The Refreshments gått rakt mot alla rådande trender och envist levererat en högst egen blandning av högoktanig ”rock”, kryddat med precis så mycket ”roll” som behövs för att få till ett sväng som är få band förunnat att hitta, Sedan starten har över en halv miljon sålda skivor (varav tolv guld och två platina), en Grammisnominering och mer än 4 000 livespelningar har gett The Refreshments den välförtjänta titlarna ”Sveriges populäraste” samt ”Landets hårdast arbetande” rock’n’roll-band

 

Rock n´Roll och folkparker är för många lika givet som en kopp kaffe på morgonen. När The Refreshments som trofast spelat denna musik firar jämna 30 år som band så fanns inga bättre lämpade ställen att fira detta på. Nu har de bjudit in The Playtones att åka med på denna turné och tillsammans utgör de sommarens starkaste och mest intressanta turnépaket.

The Real Rock’n’ Roll Party är en helkväll där publiken kan delta i festligheterna. Det blir en helafton i Rock’n´Rollens tecken.

Händer kommer klappas, fötter kommer att röra på sig!  

Fakta:

Dag: Lördag 3/8-2019
Insläpp: 18.00
Partyt startar: 19.00
Mat och Dryck: Finns att köpa på området

Kom med och rocka loss i Stallebrottet